Наша співпраця

Команда Scool Support Circle провела неймовірну зустріч з вчителями в Літківській ЗОШ . Відбулась презентація нашого проекту. Ми поділились чудовими результатами та досягненнями, які вже встигли отримати в минулому році. Обговорили з вчителями та керівництвом школи наші плани та проекти на 2018 рік.

Від всієї команди проекту Schools Support Circle ми приносимо велику вдячність директору школи та всім вчителям, які не зупиняються на досягнутому. Ми побачили шалену мотивацію, ))) отримали велику підтримку та впевненість, що всі наші плани будуть обов'язково, вже найближчим часом, успішно реалізовані. Разом з Вами ми стали чудовою командою.

Дякуємо нашим випускницям Юлі та Ірині, які постійно підтримують наших старшокласників, вони як команда громадської організації постійно залучають кваліфікованих фахівців для проведення у нашій школі різних тренінгів, акцій. Ми дуже вдячні вам за таку важливу справу, яку ви проводите./Files/images/spvpratsya_2018/IMG_20180104_112224_HDR.jpg /Files/images/spvpratsya_2018/IMG_20180104_113256_HDR.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.